Trening je sestavljen iz 8 vaj, od tega 5 vaj je za zgornji del telesa in 3 vaje za trup. Vse vaje izvedite po 12-15 ponovitev, eno za drugo. Po opravljenih osmih vajah si vzemite 2-3 minute premora. Opravite 3-5 krogov.

Pripomočki:

 1. Bicep curls

Z eno nogo stopite na elastiko, jo primite z nadprijemom, drugo nogo postavite za sabo, da boste stabilni, trup pa nagnite rahlo naprej. Komolce imejte ob telesu. Vajo  izvedete tako, da komolce pokrčite, položaj zadržite za kratek čas in se vrnite nazaj v začetni položaj.

 

 1. Tricep extension

Elastiko primite z nadprijemom, komolce imejte ob trupu, eno nogo postavite za sabo, da boste stabilni. Vajo izvedete tako, da iztegnete komolce, položaj zadržite za kratek čas in se vrnite nazaj v začetni položaj.

 

 1. Standing band row

Postavite se tako, da imate stopala v širini bokov, elastiko primite z nadprijemom, komolce imejte ob telesu. Vajo izvedete tako, da povlečete elastiko proti sebi do kota, približno 90 stopinj v komolcih. Stisnite lopatice, zadržite položaj za kratek čas in se vrnite nazaj v začetni položaj.

 

 1. Face pulls

Postavite se tako, da so stopala malo širše od linije bokov, trup pa poravnan. Z nadprijemom primite elastiko in jo povlecite proti sebi tako, da komolci potujejo navzven, v liniji ramen. Stisnite lopatice in položaj zadržite za kratek čas ter se vrnite nazaj v začetni položaj.

 

 1. Straight arm lat pulldown

Postavite se tako, da imate stopala v liniji bokov, trup pa poravnan. Z nadprijemom primite elastiko, rahlo pokrčite komolce in elastiko potisnite v smer proti stegnom. Položaj zadržite za kratek čas in se vrnite v začetni položaj.

 

 1. Palloff press

Postavite se tako, da imate stopala malo širše od linije bokov. Elastiko napnite in jo držite v liniji prsnega koša. Elastiko potisnite naravnost naprej in se vrnite nazaj v začetni položaj.

 

 1. Side plank knee drive

Postavite se v stransko stabilizacijo, v oporo na (levo) podlaht. Boke dvignite do položaja, da bo telo tvorilo ravno črto. Z (desno) roko primite elastiko, ki naj bo napeta in jo povlecite proti sebi, do kota približno 90 stopinj v komolcu.

 

 1. Plank knee drive

Postavite se v položaj stabilizacije tako, da so dlani v širini ramen, hrbet poravnan, boki pa v posteriornem položaju. Eno stopalo vpnite v elastiko in povlecite koleno proti prsnemu košu ter se vrnite v začetni položaj.

 

  Izračunaj stroške dotave
  Potrdi kupon
  Kuponi na vojo
  skirv123414154 Dobite 100,00  popusta