MAVS FAMILY CAMP

V sodelovanju z NBA ekipo DALLAS MAVERICKS bo letos organiziran prvi MAVS FAMILY CAMP v Evropi. Slovenska organizacija MAVS CELJE BASKETBALL ACADEMY vabi vse mlade košarkarje z družino v Terme Olimia zadnji teden v juniju. Z namenom promoviranja, izobraževanja in treniranja bomo zadnji teden v juniju premierno preživeli skupne počitnice kot pravi Mavericksi.

Želja NBA ekipe DALLAS Mavericks je ponuditi najboljše pogoje za treninge mladim košarkarjem, ki drugače takšnih izkušenj ne bi dobili nikjer drugje. Naučili se bodo Lukove tehnike gibanja, ravnotežja, vodenja žoge, kontakt igre ter meta na koš na vse načine, seveda tudi znani slovenski #stepback. Vse v Mavs barvah in vse večkrat dnevno. Obvezno tudi »Mavs shooting contest« tekmovanje v šutiranju z bogatimi nagradami za najboljše.

Z vzpostavitvijo dobrih odnosov na relaciji Slovenija – Dallas pri postavitvi dveh košarkarskih igrišč v Celju v letu 2022, se je v 2023 sodelovanje še poglobilo z ustanovitvijo košarkarske akademije MAVS Celje. Dallasova ekipa si želi letos še več aktivnosti, saj se vedno in povsod iščejo novi mladi potencialni igralci, obenem pa Mavericksi širijo svojo popularnost v Sloveniji in v Madridu. Zato bomo od 23.6 do 29.6. skupaj trenirali čim bolj kvalitetno po vzoru našega globalnega nba zvezdnika #praviMVP. Mladi košarkarji bodo preživljali svoj košarkarski čas v dvorani poleg hotelov v Podčetrtku, starši pa boste kvalitetno preživljali svoj prosti čas ali pa se družili z nami.

Število mest je seveda omejeno, na vsak tridnevni termin samo cca 15 košarkarjev. Mesta se bodo sproti polnila po sistemu vašega datuma prijave.

Akademijo vodijo idejni vodja projekta ter nekdanji profesionalni košarkar in slovenski reprezentant Goran Jurak skupaj s trenerji košarkarske organizacije BASKETBALL SHOOTING CENTER (BSC.si), kjer že dolga leta skrbijo za razvoj in kariere več slovenskih in tujih igralcev ter Lukovih reprezentantov kot so Gregor Hrovat, Jan Špan, Luka Lapornik, Jan Kosi, Jure Špan in še več drugih itd.

Vse slike, fotografije in videi iz MAVS FAMILY camp-a bodo takoj poslani v Dallas. Lansko leto so dan po prvi poletni akademiji že objavili našo zgodbo iz Slovenije na spletnih/socialnih omrežjih organizacije DallasOffcourt (organizacija ekipe Dallas Mavericks, ki skrbi za razvoj skupnosti Mavs izven igrišč – 50k sledilcev na Instagramu). Vodstvo Dallasa na kampu poskrbi tudi za vso original opremo saj želijo, da se s treningi in izgledom čim bolj približamo njihovi nba MAVS organizaciji.

Vabimo Vas, da se prijavite na prvi MAVS FAMILY CAMP za mlade košarkarje od 13 do 17 let starosti čimprej in se sami odločite kje boste bivali v določenih terminih. Na voljo so tri vrste namestitve (od 104 EUR/os. dalje, košarkarski kamp je brezplačen).

Več o MAVS vsebinah lahko najdete na spletni strani www.trening.si ter facebook, instagram MAVS CELJE, BASKETBALL SHOOTING CENTER, Trening.si, Sportnaoprema.si itd.

Obenem vas prosimo, da podprete ta dogodek z všečki, deljenji, preobjavami na svojih socialnih omrežjih, saj so naša dejanja naše ogledalo v tem velikem globalnem svetu.

Prijave na pravi MAVS FAMILY CAMP v družinskem okolju Term Olimia potekajo preko platforme Trening.si. Ko vam potrdimo prijavo, jo pošljite še na naslov info@terme-olimia.com s pripisom MAVS ACADEMY za željeno namestitev in rezervacijo, najkasneje do 7. 6. 2024.

Športni pozdrav!

ekipa bsc.si