1. WALL CHEST STRETCH

Postavite se ob steno tako, da boste z bokom usmerjeni proti steni. Roko, ki je ob steni iztegnite za sabo in naslonite na steno tako, da bo čim bolj pravokotno na linijo telesa. Rahlo pritisnite telo ob steno, da začutite razteg v prsih. Ponovite z drugo roko.

Izvedba: 30 sekund vsaka stran

 1. UPSIDE DOWN CACTUS STRETCH

Postavite se ob steno tako, da boste z bokom usmerjeni proti steni. Roko, ki je ob steni pokrčite za sabo in jo naslonite na steno. Začutili boste razteg v prsih in rami. Ponovite z drug roko.

Izvedba: 30 sekund vsaka stran

 1. OVERHEAD SHOUDER STRETCH

Postavite se ob steno tako, da boste z bokom usmerjeni proti steni. Roko, ki je ob steni iztegnite nad glavo in naslonite na steno. Začutili boste razteg v rami. Ponovite z drugo roko.

Izvedba: 30 sekund vsaka stran

 1. OVERHEAD TRICEPS STRETCH

Postavite se ob steno tako, da boste z bokom usmerjeni proti steni. Roko, ki je ob steni dvignite nad glavo in jo pokrčite tako, da bo nadlaht ob steni, dlan pa približno med lopaticami. Začutili boste razteg tricepsa, mišice v roki. Ponovite z drugo roko.

Izvedba: 30 sekund vsaka stran

 1. WALL DOWNDOG

Stopite približno en korak stran ob stene in se obrnite proti njej. Kolena rahlo pokrčite, spustite se v predklon, iztegnite roke in se z dlanmi naslonite na steno. Čutili boste razteg v ramenih, hrbtnih mišicah in v mišicah zadnje lože.

Izvedba: 30 sekund

 1. DOUBLE V

Stopite bliže steni in imejte pogled usmerjen proti njej. Iztegnjene in prekrižane roke naslonite na steno. Čutili boste razteg v ramenih in v rokah.

Izvedba: 30 sekund

 1. LATERAL REACH

Postavite se ob steno tako, da boste z bokom usmerjeni proti steni. Nogo ob steni rahlo pokrčite in se nagnite v stran. Obe dlani naslonite na steno.

Izvedba: 30 sekund vsaka stran

 1. PEC STRETCH

Postavite se tako, da boste s hrbtom usmerjeni proti steni. Trup nagnite rahlo naprej, kolena naj ne bodo aktivno iztegnjena. Roke iztegnite za sabo in dlani naslonite na steno tako, da bosta približno v enaki višini.

Izvedba: 30 sekund

  Izračunaj stroške dotave
  Potrdi kupon
  Kuponi na vojo
  skirv123414154 Dobite 100,00  popusta