Izvedba treninga:

 • Vsako vajo izvedite po 20 ponovitev.
 • Vaje izvedite eno za drugo, brez vmesne pavze.
 • Po končanem krogu vseh 8 vaj, si vzemite 60 sekund premora.
 • Izvedite 2-3 kroge.

 

 1. Donkey kick

Začnite v položaju na vseh štirih s koleni pod boki in zapestji pod rameni. Kolena naj bodo pod kotom, približno 90 stopinj. Levo nogo brcnite navzgor proti stropu, zadržite položaj za 2 sekundi in se vrnite v začetni položaj. Z vsako nogo opravite 20 ponovitev.

 

 1. Fire hydrant

Ostanite v enakem položaju, kot za prejšnjo vajo. Levo nogo pokrčite in dvignite proti stropu. Trup imejte stabilen. Položaj zadržite za 2 sekundi in se počasi vrnite v začetni položaj. Z vsako nogo opravite 20 ponovitev.

 

 1. Clamshell

Lezite na desni bok, dvignite boke od podlage in se oprite na podlaht. Upognite obe koleni in se upognite v kolku tako, da so stegna pravokotna na kolke. Stopala držite skupaj, ko dvignete zgornje koleno proti stropu. Počasi spustite levo koleno navzdol, da se vrnete v začetni položaj.

 

 1. Hip bridge

Lezite na hrbet in pokrčite kolena pod kot, približno 90 stopinj. Stopala so plosko na tleh v širini bokov, roke so ob telesu. Dvignite boke proti stropu tako, da bo telo tvorilo ravno črto, stisnite zadnjico. Počasi se vrnite v začetni položaj.

 

 1. Hip bridge pulse

Ostanite v enakem položaju, kot za prejšnjo vajo. Vaja je podobna prejšnji le da dodate odmik kolen navzven v končnem položaju. Počasi se vrnite v začetni položaj.

 

 1. Lateral band walk

Stojte v položaju četrt počepa, s stopali približno v širini bokov in z rokami na prsih. Z desno nogo naredite korak v desno, tako da so stopala širša od širine bokov. Nadaljujte z levo nogo, tako da so stopala spet v širini bokov. Naredite 20 korakov v levo in 20 v desno stran.

 

 1. Lateral leg lift

Postavite se v stoječ položaj tako, da so stopala v širini bokov. Vajo izvedete tako, da z levo nogo naredite odmik v stran. Z vsako nogo naredite 20 ponovitev.

 

 1. Standing glute kickback

Postavite se v stoječ položaj, trup nagnite rahlo naprej, medenico zarotirajte rahlo v posterioren položaj. Noge rahlo pokrčite. Stopalo dvignite od podlage in naredite zamah nazaj. Položaj zadržite za 2 sekundi in se vrnite v začetni položaj.


  Izračunaj stroške dotave
  Potrdi kupon
  Kuponi na vojo
  skirv123414154 Dobite 100,00  popusta