ROLLER TP RECYCLED GRID 33x14cm TriggerPoint – SIV

54,90 

Potrebujete pomoč pri nakupu?

Kategorija:

ROLLER TP ECO GRID TriggerPoint penasti masažni valj z votlim jedrom, je zdaj okolju prijazen z 80 % reciklirnih materialov.

S patentirano penasto površino z večjo gostoto Eco GRID zagotavlja čvrsto stiskanje, hkrati pa usmerja kri in kisik, ki sta potrebna za popravilo mišic.

Valj je zasnovan z »distrodensity« materialom v 3D obliki z različnimi širinami in oblikami masažne površine, ki spominja na roke maserja. Masažni valj pomaga razbremeniti napete mišice in pospešiti okrevanje. Eco GRID ima različne površinske širine: visoka in čvrsta kot konice prstov, cevasta kot prsti in nizka in ravna kot dlan.

Eco GRID, idealen za začetnike, odpravlja bolečine in napetost v mišicah, izboljšuje gibljivost in povečuje cirkulacijo. Uporabnikom pomaga pri gibanju in boljšem počutju. TriggerPoint oblikuje in razvija inovativna orodja za masažno terapijo, vključno s penastimi valji, ročnimi valji in masažnimi kroglicami, ki so idealna za posameznike vseh starosti, velikosti in atletskih sposobnosti.

Lastnisti ROLLER TP RECYCLED GRID 33x14cm TriggerPoint – SIV:

– Izdelan iz 80 % obnovljivih materialov,
– tridimenzionalna površina pospešuje pretok krvi ter kisika (hranil) v mišice, kar omogoča hitrejšo regeneracijo tkiva po aktivnosti,
– trda votla sredica je ročno zavita v EVA peno, ki daje valjčku izjemno trdnost,
– okoljsko prijaznejši dizajn, saj je porabljeno manj bolj kakovostne pene kot pri ostali valjih,
– kompakten in izredno primeren za potovanja,
– podpira do 225 kg statične obremenitve uporabnika.

Velikost(DxŠxV): 33x14x14cm
Barva: siva
Teža: 0,64kg

    Izračunaj stroške dotave
    Potrdi kupon
    Kuponi na vojo
    skirv123414154 Dobite 100,00  popusta