Trening je sestavljen iz 6 vaj, od tega sta 2 za spodnji del, 2 za zgornji del in 2 za trup. Trening izvedite tako, da vaje izvedete eno za drugo, po toliko ponovitev, kolikor je zapisano pod vsako vajo. Poskusite izvesti trening brez počitka med vajami. Po končanem krogu vsek vaj, si vzemite 2-3 minute premora. izvedite 3-5 krogov. Namen treninga je, da izvedete več ponovitev in imate pri tem manjše breme. Izvedba vaj je hitrejša, vendar ne pozabite na pravilno izvedbo vaj.

1) HIP THRUSTS

Usedite se pred blazino, pokrčite noge in se s spodnjim delom lopatic naslonite na blazino. Stopala naj bodo v širini ramen ali malo širše. Vajo izvedete tako, da dvignete boke do položaja, kjer bo telo med ramenskim in kolenskim sklepom poravnano, v končnem položaju medenico potisnite rahlo nazaj, stisnite zadnjico in se počasi vrnite v začetni položaj. Tik pred tlemi ponovno dvignite boke.

Izvedba: 12-15 ponovitev

2) SINGLE LEG GLUTE BRIDGE

Ulezite se na hrbet in položite stopala na blazino tako, da bodo približno v širini ramen. Eno nogo iztegnite in dvignite stopalo proti stropu. Vajo izvedete tako, da dvignete boke v položaj, kjer bo telo med ramenskim in kolenskim sklepom poravnano. V končnem položaju potisnite medenico rahlo nazaj in stisnite zadnjico ter se počasi vrnite v začetni položaj.

Izvedba: 10-12 ponovitev (vsaka stran)

3) DECLINE PUSH UPS

Postavite se v položaj stabilizacije tako, da imate stopala na blazini in dlani malo širše od linije ramen. Vajo izvedete tako, da spustite prsni koš proti tlom in se vrnete v začetni položaj.

Izvedba: 12-15 ponovitev

4) TRICEPS DIPS

Dlani položite na blazino, kolena pokrčite pod kot, približno 90 stopinj. Težo telesa prenesite na roke in vajo izvedite tako, da spustite zadnjico proti tlom. Počasi se vrnite z začetni položaj.

Izvedba: 12-15 ponovitev

5) CRUNCHES

Usedite se na blazino, trup nagnite rahlo nazaj in iztegnite noge in roke. Napnite trebušne mišice. Vajo izvedete tako, da istočasno pokrčite noge, jih približajte prsnemu košu ter se z dlanmi poskusite dotakniti pet.

Izvedba: 12-15 ponovitev

6) SIDE PLANK

Postavite se v položaj stranske stabilizacije v oporo na podlaht in zadržite položaj. Ponovite na drugi strani.

Izvedba: 20-30 sekund (vsaka stran)

    Izračunaj stroške dotave
    Potrdi kupon
    Kuponi na vojo
    skirv123414154 Dobite 100,00  popusta