Trening je sestavljen iz 5 vaj za krepitev trebušnih mišic. Vsako vajo izvedite po toliko ponovitev, kolikor je zapisano pod vsako vajo. Vaje izvedite eno za drugo, s čim manj vmesnimi pavzami. Po opravljenih petih vajah, si vzemite 2-3 minute premora. Opravite 3-4 kroge.

1) Russian twist

Usedite se na podlago, trup nagnite rahlo nazaj, kolena pokrčite pod kot, približno 90 stopinj in stopala dvignite od podlage. Vajo izvedete tako, da izmenično prenašate medicinsko žogo na vsako stran in ob tem izvajate rotacijo trupa.

Izvedba: 10-15 ponovitev (vsaka stran)

2) Mountain climber

Postavite se v položaj stabilizacije v oporo na medicinsko žogo. Medenico zarotirajte v posterioren položaj. vajo izvedete tako, da izmenično dvigujete kolena proti prsnemu košu. Pazite, da med izvajanjem vaje ne nihate z boki.

Izvedba: 10-15 ponovitev (vsaka stran)

3) Bicycle crunches

Elastiko si vpnite okoli stopal in se ulezite na podlago. Dlani položite za glavo dvignite glavo in noge od podlage. Vajo izvedete tako, da pokrčite koleno proti prsnemu košu in se ga dotaknete z nasprotnim komolcem. Ponovite z drugo nogo.

Izvedba: 10-15 ponovitev (vsaka stran)

4) Flutter kicks

Ulezite se na podlago in dvignite noge in medicinsko žogo proti stropu. Vajo izvedete tako, da izmenično spuščate in dvigujete noge.

Izvedba: 10-15 ponovitev (vsaka stran)

5) Sit ups

Ulezite se na podlago, pokrčite kolena pod kot, približno 90 stopinj in žogo držite nad glavo. Vajo izvedete tako, da se iz ležečega položaja dvignete v sedeči položaj. Žoga naj bo ves čas nad glavo. Počasi se spustite v začetni položaj.

Izvedba: 10-15 ponovitev


 

    Izračunaj stroške dotave
    Potrdi kupon
    Kuponi na vojo
    skirv123414154 Dobite 100,00  popusta