V 1. delu Vaje za jeklene trebušne mišice si lahko ogledate vaje v ležečem položaju, ki so nekoliko najmanj zahtevne, v 2. delu si lahko ogledate vaje za trebušne mišice v stoječem položaju, ki so bolj zahtevne. V tem članku pa boste našli najbolj zahtevne oblike vaj, saj zahtevajo moč rok in dober oprijem.

Vaje izvajajte po 8-12 ponovitev, 3-5 serij ali po 15-30 sekund, 3-5 serij.

1) HANGING KNEE TO ELBOWS

Začetni položaj je nadprijem, dlani široko ali ozko. Vajo izvedete tako, da približate kolena proti prsnemu košu. Položaj zadržite za kakšno sekundo in iztegnite noge.

2) HANGING CIRCLES

Začetni položaj je nadprijem, dlani široko ali ozko in pokrčena kolena, dvignjena v smer proti prsnemu košu. Vajo izvedete tako, da krožite s pokrčenimi nogami najprej v eno, nato v drugo stran.

3) HANGING TUCK TO TWIST

Začetni položaj je nadprijem, dlani široko ali ozko in pokrčena kolena, dvignjena v smer proti prsnemu košu. Vajo izvedete tako, da nihate s koleni v levo in desno stran.

4) HANGING BYCICLES

Začetni položaj je nadprijem, dlani široko ali ozko in noge iztegnjene. Vajo izvedete tako, da izmenično krčite kolena proti prsnemu košu.

5) HANGING SCISSORS

Začetni položaj je nadprijem, dlani široko ali ozko in noge iztegnjene. Vajo izvedete tako, da izmenično dvigujete noge, ki naj bodo ves čas aktivno iztegnjene.

6) HANGING STRAIGHT DOUBLE LEG LIFTS

Začetni položaj je nadprijem, dlani široko ali ozko in noge iztegnjene. Vajo izvedete tako, da noge dvignete, zadržite položaj za kakšno sekundo in se vrnete v začetni položaj.

 

Za članek VAJE ZA JEKLENE TREBUŠNE MIŠICE 1. DEL kliknite TUKAJ.

Za članek VAJE ZA JEKLENE TREBUŠNE MIŠICE 2. DEL kliknite TUKAJ.


    Izračunaj stroške dotave
    Potrdi kupon
    Kuponi na vojo
    skirv123414154 Dobite 100,00  popusta