1. CALF STRETCH

Stopite na box. Desno stopalo postavite rahlo nazaj tako, da peta ne bo na podlagi. Levo nogo imejte rahlo pokrčeno, desno pa aktivno iztegnjeno. Peto desne noge pomikajte navzdol, da boste občutili razteg v mečah. Ponovite z drugo nogo.

Čas izvajanja: do 30 sekund (vsaka noga)

2. GLUTE STRETCH

Usedite se na box tako, da imate desno nogo pokrčeno pod kotom, približno 90 stopinj, levo nogo pa pokrčeno in naslonjeno na desno nogo. Nagnite se naprej in potisnite levo nogo rahlo proti tlom. Ponovite z drugo nogo.

Čas izvajanja: do 30 sekund (vsaka noga)

3. HAMSTRING STRETCH

Stopite približno korak stran od boxa in bodite usmerjeni proti njem. Desno nogo položite na box in jo aktivno iztegnite. Nagnite se naprej, primite stopalo in ga počasi povlecite proti sebi. Ponovite z drugo nogo.

Čas izvajanja: do 30 sekund (vsaka noga)

4. INNER THIGH STRETCH

Stopite približno korak stran od boxa in bodite z bokom usmerjeni proti njem. Nogo ob boxu položite nanj in imejte aktivno iztegnjeno. Drugo nogo rahlo pokrčite in se nagnite naprej, da občutite razteg v zadnji loži. Ponovite z drugo nogo.

Čas izvajanja: do 30 sekund (vsaka noga)

5. PSAOS STRETCH

Stopite približno korak stran od boxa tako, da boste s hrbtom usmerjeni proti njem. Eno nogo položite na box. Obe nogi naj bosta rahlo pokrčeni. Boke potisnite rahlo naprej, da občutite razteg. Ponovite z drugo nogo.

Čas izvajanja: do 30 sekund (vsaka noga)

6. UPPER BODY STRETCH

Pokleknite na tla pred box tako, da boste usmerjeni proti njem. nagnite se naprej in nadlahti položite na box. S trupom se nagnite rahlo navzdol, da začutite razteg v rokah, ramenih in hrbtu.

Čas izvajanja: do 30 sekund 


    Izračunaj stroške dotave
    Potrdi kupon
    Kuponi na vojo
    skirv123414154 Dobite 100,00  popusta