Poletni kolesarski izziv, ki ga bo vodil inštruktor Matic Pusovnik, se bo dogajal na Guštovi mestni plaži v Celju in sicer v soboto 3.septembra s pričetkom ob 9.uri.

[mailpoet_form id=”5″]

 

 

Poletni kolesarski izziv bo razdeljen v dva dela in sicer:

za tiste, ki ste se že spoznali s kolesarjenjem na spinning dirkalnih sobnih kolesih in ste pripravljeni na težji 1 urni kolesarski izziv ter tiste, ki bi želeli to vadbo pobliže spoznati prvič.

Udeleženci enega in drugega izziva bodo lahko sodelovali na ostalih postajah treninga (core + pump).

 

1.del: Težji kolesarski izziv

Za tiste pogumneže, ki se boste udeležili težjega 1 urnega kolesarskega izziva je na voljo 16 mest. Vsi prijavljeni bodo deležni tudi 20 minutne masaže po želji ter darila. Cena za udeležbo je 20 eur in se nakaže na

KINGS GYM, osebno trenerstvo, prehransko svetovanje, vodene vadbe, Matic Pusovnik s.p., IBAN SI56 3400 0102 2496 570 (odprt 24.6.2022, Sparkasse d.d., sklic: datum plačila)

 

Dogodek bo prilagojen za tiste strastne kolesarje, ki bi želeli preveriti svojo maksimalno pripravljenost in se pomeriti v 1 urnem kardio izzivu pod vodstvom Matica ter biti deležni sproščujoče 20 minutne masaže po želji s strani Queens Spa pod rokami Maje Rossi.

Pričetek kolesarjenja bo z ogrevanjem bo ob 9.30 uri. Vsa kolesa imajo SPD nastavke, če kolesarskih čevljev nimate pridite v športnih copatih (zapenjanje s košarico).

 

 2.del Spoznavni kolesarski izziv 

Za vse ostale, ki se boste šele spoznali z vožnjo na dirkalnem sobnem kolesu pa smo pripravili program dveh 30 minutnih voženj in  dveh treningov ( pump + core ) kjer boste krepili stabilizacijske mišice ter telo spravili v pravo poletno formo oziroma spoznali vaje kako lahko svojo pripravljenost izboljšate. 

Ta del je popolnoma brezplačen. Prijava je zaradi omejitve prijav OBVEZNA.

    Izračunaj stroške dotave
    Potrdi kupon
    Kuponi na vojo
    skirv123414154 Dobite 100,00  popusta