1. SEATED CHEST FLY

Primite ročaje z nadprijemom in rahlo pokrčite komolce. Vajo izvedete tako, da pomikate roke navzgor, da bodo v liniji prsnega koša, položaj zadržite za nekaj sekund in se vrnite v začetni položaj.

 

2. INCLINE CHEST PRESS

Primite ročaje z nadprijemom in pokrčite komolce tako, da so dlani ob ramenih. Vajo izvedete tako, da potisnete ročaje naravnost navzgor nad prsi. Na vrhu se naj dlani skoraj dotikajo ena druge. Položaj zadržite za nekaj sekund in se počasi vrnite nazaj v začetni položaj.

 

3. LOW CROSS

 

Eno nogo postavite naprej in rahlo upognite kolena in komolce. Vajo izvedete tako, da z rokami dvignete oba kabla navzgor, do sredine telesa, približno do višine glave. Položaj zadržite za nekaj sekund in se vrnite v začetni položaj.

 

4. HIGH CROSS

Eno nogo postavite naprej in rahlo upognite kolena in komolce. Ramena imejte približno v liniji ramen, dlani pa obrnjene navzdol. vajo izvedete tako, da kable potisnete navzdol, do linije stegn, kjer se naj dlani skoraj dotaknejo. Položaj zadržite za nekaj sekund in se vrnite v začetni položaj.

 

5. PALLOFF PRESS

Postavite se tako, da so stopala malo širše od linije rok, z obema rokama držite ročaj in poravnajte trup. Vajo izvedete tako, da iztegnete roke naravnost predse, zadržite položaj za nekaj sekund in se počasi vrnite v začetni položaj.

 

6. AB ROPE CRUNCH

Postavite se v klečeč položaj, primite vrv in jo držite tik za glavo ter se trupom nagnite rahlo naprej. Vajo izvedete tako, da upognete trup in glavo spustite v smer proti tlom. Položaj zadržite za nekaj sekund in se vrnite v začetni položaj.


    Izračunaj stroške dotave
    Potrdi kupon
    Kuponi na vojo
    skirv123414154 Dobite 100,00  popusta